Den satt fint

Mums! Har precis avnjutit julens första skinksmörgås, givetvis med en stor portion senap. Den satt fint.
Särskilt eftersom jag i går var övertygad om att vi skulle bli utan julskinka i år.

Men skam den som ger sig. Efter 10 timmar, och TRE STRÖMAVBROTT, var skinkan klar och nu på morgonen redo att ätas. Härligt!

Och trots att vi kraftigt befarade att sonens flickvän, som anlände med tåg i natt, skulle fastna på någon tågbytesstation i Sveriges kalla (26,5 grader i Nykvarn) och snöiga avlånga land så kom hon fram! Okej, lite försenad. Men vem bryr sig om en liten försening när hon faktiskt kunde blivit helt fast i ingenstanslandet (typ Skövde...).

Så nu kickar vi igång dan före dopparedan. Ungdomarna ska väckas så att granen blir klädd. Misteln ska införskaffas och hängas upp i dörröppningen, de sista julklapparna ska paketeras och så ska här kokas knäck, kola och andra julegotter. Ser ut att bli en riktigt riktigt mysig dag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får inte skrämmas!Ingen får bli fast ii Skövde! sånt skämtar man inte om..... ;) God Jul på er /Karlstorparna

2010-12-23 @ 12:41:04
Postat av: Lillan

Ha ha ha ha!!! Jomen precis, bli fast i Skövde är inget man skojar om ;)

Å andra sidan resonerade vi som så, att OM det fasansfulla hade inträffat så hade svärdottern iaf haft tillgång till både tak över huvudet och en "general" som sett till så hon fått biljett till först möjliga tåg åt El Stockholmo-hållet. Så det hade ju kunnat va värre ;)

2010-12-23 @ 13:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback