Sångstund på Skype

Jag ääääääälskar skype!!!! Det är min livlina till social gemenskap när jag sitter ensam om dagarn i Polenlandet.

Dessvärre är det ju inte så många daglediga hemma i Svedala så samtalen är begränsade, men ack så älskade och välkomna med dem som hör av sig.

I dag har jag exempelvis fått en snabb uppdatering av min mor om vad hon har för sig.
Sen ringde syrran (som har en ledig dag så här före sin långa helgtjänstgöring). Okej. Syrrans o mitt videosamtal kanske inte kan beskrivas som direkt djupsinnigt eller utvecklande. Hrm... Vi pratade nämligen bort någon timme på Skype i förrgår så de flesta samtalsämnena var liksom uttömda. Men skulle det stoppa oss från att socialisera på Skype? Aldrig i livet!

Vi vet hur vi roar oss ändå, he he he...
Vi har exempelvis gjort fula grimaser i webbkameran (det blir av någon konstig anledning nästan ett tvångssyndrom när man kan se varandra på datorn...). Sedan har vi sjungit. Johodå. Vi brände av den ena Björn Skifs låten efter den andra och syrran klämde in en Ledinklassiker också när vi ändå var i farten. Efter 40 minuter konstaterade vi att vi faktiskt kan roa varandra utan att egentligen ha ett smack att säga. Det är vad jag kallar riktig syskonkärlek :).

Fast sen behövde hon gå ut och klippa äppelträd.
Det är skillnaden mellan en ledig dag i Sverige och en ledig dag i Polenlandet.
I Sverige har man almanackan fullspäckad med saker man MÅSTE göra när man är ledig.
I Polenlandet finns det absolut ingenting som helst att göra när man är ledig. Utom möjligen borsta bort smulorna efter frukosten. Och det har jag redan gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback