Laddar för fotbolls-EM

Har precis kommit hem efter att ha skjutsat dottern till flyget.
Resan Slupsk-Gdansk tur och retur tar oftast fyra timmar. I dag var inget undantag. Nä. Det är egentligen inte så värst långt, rent avståndsmässigt. Hemmavid hade det väl gått på halva tiden. Men nu pratar vi pooooolska vägar och inte minst - polska bilister... Alltså. Jag har sagt det förut, men att köra på vägarna här nere känns stundom som att spela rysk roulette. Man är lika f-cking glad varenda gång man kör in i garaget och överlevt bilresan!

Vid flygplatsen i Gdansk blir det dessutom bara rörigare och rörigare. Det vankas ju bollspel på hög nivå här nästa år och då slog det väl polackerna att de bör ha en flygplats som är liiiiite större än ett rum och kök. Därför råder nu vilda västern bland resenärerna som ska ta sig till flyget med bil och yrkesförarna som ska komma fram med sina bulldozers så den nya flygplatsen kan ta form.

Undrar just hur rejält mycket dyrare det kommer att bli att resa hit under värsta fotbollsepidemin nästa år... Ja, ja. Det blir som det blir. Tror flygplatsen kan bli bra när det blir klart i alla fall. OM de nu bara ser till så att det blir fler än EN toalett för damerna i själva avgångshallen...



Nu börjar den nya flygplatsterminalen ta form i alla fall. Får väl se om de hinner bli klara till fotbolls EM 2012.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback