Utflykt och cykeltur

Lördagen fick gå i utflyktens tecken.
Vi borde väl ha åkt till stranden, men tog en biltur istället.

Från början var siktet inställt på Strängnäs, men under resans gång bestämde vi att en glass i Mariefred var ett bättre alternativ. Det tyckte tydligen resten av världen också.... Sååå galet mycket folk!!! Gick inte ens att hitta parkering och folk badade typ längs vägen!
Jag är faktiskt glad att vi inte flyttade dit (fanns ju med som alternativ när vi letade hus), jag skulle få spunk på alla turister runt fötterna varenda dag.

Så vi rattade vidare mot Stallarholmen. Hittade en mysig liten servering vid brofästet där vi köpte oss varsin macka med stekt ägg - mums! Och så satt vi och tittade på båtfolk som tankade och konstaterade att somliga verkligen inte kan lägga till...

Väl hemma tog vi en tupplur och sedan kom P på den geniala tanken att vi skulle cykla till Dalparkskiosken för middag. Usch, vad nervöst det var för mig att cykla i trafik!!! Men det gick bra! Och sedan tog vi och gjorde en liten cykelutflykt genom stan och längs med vattnet ut mot Östertälje. Synnerligen trevlig timme som vår lilla cykeltur tog.


På cykeltur.


Stannade och tittade lite på båttrafiken.


Middag :)


Utflykt till Stallarholmen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback