Kungligt i Soho

En morgon tog vi tunnelbanan ner till Soho för skoinköp. Det var typ vi och alla andra svenskar i New York som belamrade Converse flaggskepp.

Min vän behövde pudra näsan och slank in på vad vi trodde var ett sunkigt hak, men som visade sig vara något helt annat. Så direkt när vi hade fixat converseinköpen gick vi tillbaka för att fika på det som visade sig vara hyggligt kända Balthazar i Soho.
Självklart kunde vi inte låta bli att avsluta kaffetåren med lite bubbel...

Det var en helt underbar solig sommardag så när vi fick syn på ett litet bord och två stolar utanför ett ställe som hette "Lilla Prinsen" (fast på engelska förstås) så slog vi oss ner och beställde in mer bubbel.

Alltså. Där var det inte snack om att servera 2/3-delar av glasen. Vår servitör kom ut med champagnekupor (älskar de glasen!) och fyllde dem bokstavligen till brädden! Och så blev det påfyllning och... Ja, vi stornjöt! När vi hade betalat notan till slut var vi bubblande lyckliga - varpå servitören kom och öppnade en ny flaska och fyllde våra glas...

Little Prince i Soho = ❤️


Bubbel på Little Prince i Soho. Längtar redan tillbaka!


Skål!


Nämen, skål igen då...


Lycklig!


Sötaste notan ever!


Shopping!


Fika och bubbel på Balthazar.


Vägen hem via Meatpacking district blev lite krokig ett tag, men vi hittade iallafall vår standardfrukost (bagels) i statyform.


Att det var modevecka i NY gick inte att undgå. Pressfotografer och modeller lite överallt - eller som här: sminkvagn för "vanligt folk".


Empire State Building.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback