Mormorslycka 💕

Jag har frågat. Jag lovar! Jag har gjort det. Och jag har fått klartecken. Det är fritt fram. Nu är det 100 procent officiellt!

VI SKA BLI MORMOR OCH MORFAR!!!

Ja, och dottern och hennes fina sambo ska bli föräldrar. Men det är bara en liten detalj i sammanhanget. Det största just nu är ju:

VI SKA BLI MORMOR OCH MORFAR!!!

Fattar ni hur lyckliga vi är?!?!? Vi ska få en liten bebis! 💕
Jag och P är lite lätt hysteriskt glada över den här nyheten. Slår lätt varenda 4-5:a nyhet jag någonsin varit med och skapat. Vi vill liksom bara att han ska komma NU! Eller ja, alltså inte precis nu. Men när han vuxit till sig. Det är halvtid nu. 20 veckor. Och ja, det är en liten pojke ❤️.

Vi ska riva trädgårdsskjulet och bygga en lekstuga, sätta upp skyddsanordning/staket i den branta backen ner bakom garaget, måla och tapetsera om ett rum på övervåningen, P funderar på att bygga ett barnvagnsskjul och, och... Ja, ni fattar. Vi har storslagna planer. Egentligen hinner vi inte jobba. Det är ju så mycket KUL som ska ordnas!

Det är egentligen bara en sak som P och jag inte är överens om. Jag anser att en resa till New York, för att köpa barnkläder, är obligatoriskt. P håller inte med. Men vad vet han om bebiskläder? Nåja. Än har jag inte gett upp hoppet...

Vi längtar efter vår lilla krabat 💕


Fina dottern med fin liten bebis i magen! Bilden har dock ett par veckor på nacken. Gissar att magen hunnit bli lite större nu.Kommentarer
Postat av: mamma

Det mest underbara som hänt på mycket länge.

2016-04-13 @ 21:07:41
Postat av: Sophie

❤️

2016-04-14 @ 05:13:38
Postat av: Anonym

Underbara liv!!!

2016-04-14 @ 07:12:23
Postat av: Anonym

Vi är många som längtar efter gos med bebisen

2016-04-14 @ 16:23:15
Postat av: P's vän

Använd pengarna till att köpa barnkläder på Ullared så kan ju P få spela golf i Jönköping medans du handlar?

2016-04-15 @ 17:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback