Bröllopsöverraskning!

Hej bloggen!
Vi har varit med om något helt fantastiskt i helgen.
Sambon till min fina vän Cia fyller 50 och vi var bjudna på kalas.
De bor fantastiskt vackert ett stenkast från stranden på den bohuslänska kusten. Så det var inte sååå konstigt att vi vid framkomsten blev hänvisade till stranden för en liten välkomstdrink när vi anlände.

Men när värdparet lyste med sin frånvaro började vi ju ana att något var i görningen... Så där stod jag och försökte hålla tårarna tillbaka som en tok medan gästerna viskande började spekulera.

Och sen kom de.
Brudparet.
Alltså. Det var så vackert så man måste ha upplevt det för att kunna förstå. Och vi fick vara med! Jag är fortfarande så rörd att jag börjar gråta när jag tänker på det.

Min fina fina vän. Tack för ett fantastiskt vackert bröllop! Det här kommer jag aldrig glömma.


På turné

Hej bloggen!
Vår semester rullar vidare. Efter ett par städdagar hemma har vi gett oss ut på turné.

Igår började vi med att släppa av en trio i Linköping där det är convent i dagarna fyra.

Sen rullade vi vidare mot Göteborg med bara ett riktigt mål i sikte - att äntligen få smaka räkmackorna på Heaven 23 på Gothia Tower. Och det fick vi! Så mätta o belåtna hade vi sedan en fantastiskt rolig dag och kväll på Liseberg.

Det här är livet :)


Solen skiner :)

Hej bloggen!
Finns inte så mycket att berätta om här från Rhodos. Det är så varmt och soligt att vi bara softar, och äter.

Semester is da shit, så är det bara.

 


Hallo from Greece!

Tjoho bloggen!
Jag har inte drunknat i målarfärgshinken, jag ligger vid poolkanten på Rhodos och gråter som ett barn.

Det blir så om man tankar ner Kristian Gidlunds sommarprat och lyssnar på hans dödsdömda historia och hans brev till sitt barn. Barnet han aldrig kommer få.
Herrejädrar vad ont det gjorde.
Som den semestern på Kanarieöarna när jag läste "Ro utan åror" och inte kunde gå ut o äta på kvällen för jag var helt söndergråten.
Eller när jag på Thailandsresan läste om Göteborgsbranden.

När man har det så här oförskämt bra behöver jag deras berättelser för att hålla livsbalansen. Jag kommer alltid vara såna här människor tacksam för att de låter oss helt främmande individer få en liten liten inblick i deras liv.


Ge mig en mangel!

Hej bloggen!
Jag vill inte vara otacksam. Inte på något vis. Och lakanuppsättningen jag fick av min familj i födelsedagspresent är verkligen fina - och sköna.

Men...

Försök själv att stryka typ stentvättade linnelakan. Det är h-vetet på jorden. Jag lovar. Jag vet. Jag har gjort det. Och jag kommer INTE göra om det!

I mitt nästa liv ska jag ha en mangel. Och sen ska jag aaaaaldrig mer stryka ostrukbara lakan. Aldrig.


Förhandling

Tja bloggen!
Nu är alla pinnar, reglar, plankor och stolpar på altan målade. En gång. Vi borde köra ett varv till. Men jag har hotat med att dö om jag tvingas göra om allt EN GÅNG TILL!

Så ikväll har vi förhandlat. Och kompromissat. Så nu ska jag bara måla stolpar och plank ett varv till. Pillerillpinnarna får duga som de är.

I gengäld har jag fått lära mig hur P:s nya leksak funkar. Så nu måste jag visst slipa listerna i badrummet. Innan jag målar.

Jag vet bara en sak med säkerhet. Snart behöver jag semester från den här semestern...


Nu kör vi

Godmorgon bloggen!
Nu börjar jag känna att jag lever... Vet inte vilken dag i ordningen som jag målar... Det värker i rygg, armar och ben och fingrarna har kroknat.

Att det skulle vara ett sånt pillerjobb att måla altan kunde jag väl aldrig drömma om. Önskar jag kunde säga att jag snart är klar. Men vi inser nu att vi måste måla ett varv till...

Så om det här är det sista ni hör av mig så är det fullt möjligt att jag fastnat och ruttnat bort i en hink målarfärg. Bara så ni vet.


Jag ska måla hela världen...

Pust.
Godkväll bloggen!

Jag är helt slut.
Som rubriken antyder så är jag i full färd med att måla. Men jag lovar att det inte blir hela världen, för fy farao vilket hästjobb det är!!!!

Jag trodde det skulle va lätt som en plätt. Men icke! Det är trög färg, man får ont i benen och kramp i händerna. Och som om det inte räcker så blir resultatet inte heller nåt vidare... *snyft*

Egentligen är det ju altan, garageporten och dörrlisterna som ska målas.
Men jag tyckte det verkade roligare att försöka göra nåt åt en ful gammal furuhylla vi har så idag har jag börjat med den. Stackars P fick äran att gå lös på själva altan...

Det vi inte räknat med är att göra något åt själva altangolvet. Så jag har prydligt täckt och tejpat över alla synliga ytor.
Det funkade fint tills vi hällde ut en bytta penseltvätt över täckpappret...

Törs inte titta under, men jag är övertygad om att vi gett oss lite mer jobb.

Nåja. Imorgon är en ny dag! Om jag kan röra mig...


Finaste syster

Hej bloggen!
I går hade jag kvalitetstid med min fina underbara syster.
Jag mår alltid så bra när jag har träffat henne, hon ger mig energi och livsgnista på något vis.

Vi kan verkligen prata om allt, kanske därför timmarna flyger iväg när vi ses.

Igår gjorde vi iallafall en liten utflykt till Taxinge. Vi fikade på slottet och sen kravlade vi oss ner för grässlänten och satte oss på en liten sten vid vattenbrynet och pratade. Och pratade. Och pratade.

Det blev en underbar dag.


Som ett vykort

Hej bloggen!
Äntligen har jag semester! Som jag har längtat! När jag vaknade i morse var det till klarblå himmel och sol. Jag kunde inte annat än bara ligga och njuta av synen.

Sen fick jag en underbar bild av dotterns kärlek. Fantastisk bild på dottern! Som ett vykort!

Nu är det sommar mina vänner!