Dop och kräftor

Godmorgon bloggen!
I går var det kalas hela dagen. Ja, kvällen och natten också för den delen.

Först var vi på ett fantastiskt fint dop av släktens senaste tillskott, lille Benjamin.

Sedan vankades det kräftskiva hemma hos en god gammal vän som vi tappat bort på senare tid. Var fantastiskt trevligt! Blev många långa promenader längs Memory Lane och en del funderingar över varför vi tappat bort varandra på vägen. Och så skratt, mycket skratt. Och supergoda hemkokta svenska kräftor.

Sen tappade jag och sonen bort P på vägen hem. Men när vi förvissat oss om att han kommit hem välbehållen stannade vi upp på vår promenad i mörkret och började leta stjärnfall på himlen. Tänk att få göra något så vackert med sin 21-årige son, bara så där en augustinatt.

Och så fick jag en föreläsning om att det egentligen inte var stjärnfall vi spejade efter. Minns inte riktigt hur det egentligen var, men vackert - det var det.

Nu laddar vi för helgens tredje fest. Kaffekalas i eftermiddag för att fira finaste syster i efterskott.


Det ska vara rött i år

Förlåt bloggen!
Jag har varit usel på att ta hand om dig. Har ingen bra ursäkt, men en liten förklaring... Så här i semestertider (jo, en del har fortfarande sånt) fick jag hoppa in på en annan jobbstol och...

... Tja, man kan väl säga att jag har lite svårt att inte låta mig uppslukas helt av det. En liten personlig brist jag har.
Men nu är ordningen återställd och jag har återvänt till det där folk brukar kalla livet.

Förra helgen kom iallafall dottern och svärsonen på besök. Dottern på deras nyinköpta (begagnade) moped och svärsonen i deras nyinskaffade röda Audi.

Och ja, då kunde vi ju inte låta bli att se att familjens fordonsflotta, deras och P:s och min, bär någon form av mönster. Eller färg iallafall :-)


Tillbaka i hetluften

Gokväll bloggen!
Har precis landat hemma i soffan efter att ha avverkat mitt första elvatimmarspass efter semestern.

Tänk att man redan är tillbaka i hetluften igen... Inte för att det hände så heta grejer på jobbet, mer att ventilationen på bygget verkar ha havererat. Igen.

Någon sa till mig att man måste jobba för att kunna ha semester. Ligger väl nåt i det. Och idag är jag faktiskt en dag närmare nästa sommarsemester!

Men jag kan ändå inte låta bli att önska att semestern räckt ytterligare ett litet tag, och så längtar jag tillbaka till de underbara dagarna som jag och P hade nyligen i Göteborg.

Nåja. Imorgon är en ny dag!
Grattis finaste syster!

Hej bloggen!
Idag fyller världens finaste syster år! Hon är den bästa syster man kan ha!
Älskar dig syrran! När du kommer hem ska jag sjunga för dig, så där vackert som bara du och jag kan göra... He he he...

Hipp hipp HURRA för dig idag!