Vi njuter!

Det är jättekonstigt, men det känns som vi har varit här jättelänge fast det bara är andra dagen. Så skulle alla semestrar vara 😊.
Idag, precis som igår, har vi bara softat.
Promenerat lite på stranden, solat och badat. Och fått massage. Jisses. Idag trodde jag hon (massören) skulle slå knut på mina ben bakom min rygg. "Lycka till" tänkte jag och sände en tanke till min ytterst oviga och otränade kropp. Men alltså. Till slut trodde jag faktiskt att hon skulle slå ihop mig till en liten rosett. På riktigt!

Idag har vi också (vår vana trogen) spelat in film. En födelsedagsfilm. Jag trodde jag skulle drunkna när P hoppade bomben. Det gjorde jag inte, men det gjorde däremot vår lägenhet som har direkt utgång till vår pool. Det var baske mig vatten ända upp i vår säng (!). Så det blev bara en filmtagning. Sen fick vi sanera 😉.


Här tog vi en liten morgonpromenad idag.


Till vårt rum hör fyra söta sköldpaddor. Man sätter ut dem utanför rummet, beroende på vad man har för önskemål. Städning, stör ej, rena sängkläder eller nya handdukar. Underbar ide!


Välkommen hem till oss!


Grabbarna grus svalkar sig i poolen.


Mai Thai. Förstås.


Kungligt mottagande

Hej bloggen!
Nu var det länge sedan vi hördes. Tror bestämt det var förra året (!).
Jag vill bara berätta att vi landat i paradiset idag. För ett par timmar sedan checkade vi in på vårt semestermål i Thailand. Och vilket mottagande vi fått! Som kungligheter :)

Vår piccolo som körde oss i golfbil till våra rum (vi är här med våra fina vänner) visste inte riktigt vad Sverige är när vi svarade på var vi kom ifrån.
Efter lite betänketid utbrast han:
- Zlatan! Paris!
Vi höll ju med om Zlatan, men inte att Paris ligger i Sverige.
Men han var eld och lågor. Minst sagt.
- När ni träffar Zlatan så rekommendera honom det här hotellet! 
Så det lovade vi att göra.

Påminn mig om jag glömmer det nästa gång jag springer ihop med Zlatan 😉


Tydligen mest bröllopspar som bor här. Men vi kan ju fira att vi firar 26 år som gifta om ett par månader.


Vi fick varsin jasminekrans runt handen när vi checkade in. "Det ger man alltid till drottningen här" förklarade personalen. Doftar iallafall underbart.