Peppad!

I morse när sommarsolen började steka (inte klokt att man kan skriva det i april!!!) så lyssnade jag på ett gammalt vinterprat på radion. Typ sommarpratare, men på vintern. Ja, ni hänger med va?

I vilket fall var det Martina Haag som pratade om löpning. Jädrar vad pepp jag blev! Hennes inställning kändes preciiiis som min! Och första gången hon stack ut o sprang gjorde hon det i 12 minuter - i maklig lunk i nerförsbacke. Gången därpå satsade hon på att klara 13 minuter...

Alltså. Om ni undrar så har jag rotat i garderoben idag. Och funnit lämplig klädsel. Imorgon är det jag som smyger in i skogen för en löparrunda! Jag tänker gå ut mjukt. Allt över sex minuter är ren och skär vinst! 

Nu kööööör vi!!!!
Myslördag

I morse vaknade vi av att cirkusen kom till stan och slog ner sina tältpålar ett stenkast från vårt hem.
Lite mysigt faktiskt (får väl äta upp det när det blir cirkus för 104:e gången).

Ett par goda vänner dök in på fika och lite senare kom sonen och hans flickvän förbi. Med sig hade de ett förtjusande litet gosetroll!

Och när de hade gett sig av kom dottern med pojkvän på middag. Mycket trevligt!

Jag har funderat mycket på senare tid på var jag ska hämta min kraft och energi. Idag tror jag att jag fick svaret. Det är sådana här dagar, underbara soliga lediga dagar med människor jag älskar som ger mig lugnet och glädjen tillbaka. Tack alla fina ni!Vårljus som värmerDet är helt underbart att komma hem om kvällarna efter jobbet och känna att det fortfarande är ljust ute!
Det värmer hela mig, även om jag personligen anser att det är lite för kyligt i luften vissa kvällar.
Det här är den nästbästa tiden på hela året!

Bildtest

Ho ho där ute!Alltså. Av en slump gick jag ut på min tvärdöda blogg och fann - till min enorma förvåning - att jag har ett gäng trogna besökare VARJE DAG! Trots att jag typ inte visat ett livstecken här på minst fyra månader! Älskar er för det!

Jaha. Då får jag väl kanske ta mig i kragen och skriva lite ibland då :)

Men idag bjuder jag bara på en bild på det fantastiskt blomstrande körsbärsträdet som jag passerade under min förmiddagspromenad häromdagen. Man kan inte annat än älska våren!