Rapallo

Det blev en underbar dag i Manarola, men sen letade vi oss vidare mot nya mål. Vi betade av stad efter stad i jakt på en mysig plats att bo ett tag.

Till slut hittade vi det, i Rapallo.
Det här vad var vi hade letat efter. Strandpromenad, restauranger vid vattnet och en härlig atmosfär.
Vi stannade vid ett hotell för att kolla om  de kunde inkvartera oss för en natt eller två - och vi var sååå välkomna! Och den strålande glada portiern förklarade att vi måste stanna minst två nätter. Hela stan höll på att stängas av för dagen efter väntade norra Italiens största festival med marknader och fyrverkerier.

Vem vill missa det? Inte vi!
Och det blev helt fantastiskt. Som vi njöt de här dagarna! Alldeles lagom puls, god mat och ljuvliga drycker - och så vackert!


På den här trattorian kunde vi sitta i timmar och njuta.
Kvällspromenad.


En del av Rapallo.


Utsikt från vår badplats i Rapallo.


En dag tillbringade vi på en beachclub byggd i flera etage, med solplatåer, pool och stentrappor ner till havet.


Middag på G.


Festivalmusik.
Fyrverkerierna pågick i TVÅ timmar! Helt otroligt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vilka fina bilder! Vi ska åka till Rapallo om en vecka. Vad hette hotellet ni bodde på? Kan du rekommendera nån bra restaurang där? Mvh malin

Svar: Hej! Vilket härligt resmål ni har framför er! Tyvärr minns jag inte hotellets namn, vi bilsemestrade och stannade vid så många olika hotell. Restauranger fanns det gott om så vi testade olika varje dag - och blev aldrig besvikna. Värt att notera är dock att beachclub (pool- och badanläggningar) var dyra, riktigt dyra för att bara komma in på. Där var inte heller maten någon höjdare. Önskar dig en trevlig resa!
Lillan

2016-07-17 @ 11:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback