Nu är det nedräkning

11 timmars jobb kvar - sen är det julledigt! Whohooo!!!

Eller okej. Ledigt blir det väl inte... Det är nu min riktiga julhysteri ska ta sin början. Det ska städas o tvättas, handlas mat o julklappar, pyntas o dekoreras, tillverkas julgodis o socialiseras. Typ.
Smygkikade lite i almanackan och inser att den börjar bli otäckt fulltecknad fram till mellandagarna då den lilla extra ledigheten är slut. Nåja. Det är ju för att kanske hinna hälften av allt jag föresätter mig som jag alltid tar semester före jul istället för som de flesta andra, i mellandagarna. Och allt jag hinner göra är ju bättre än ingenting, det är liksom så man får se på saken.

Och jag har ett litet knep för att känna mig extra duktig...
Min syster är specialist på att skapa "att-göra-listor" där hon betar av punkt efter punkt.
"Det är så skönt att få stryka på listan", har hon förklarat för mig.

Så jag har kopierat hennes idé, men med en viss modifiering.
Så fort jag gör något skriver jag upp det på en lista och när dagen är slut bockar jag av allt jag skrivit upp att jag gjort. Blir myyyycket längre listor på det viset och jag känner mig super-duper-effektiv. Ja, bortsett från att det tar lite tid att springa och skriva ner på listan så fort jag vikt en tröja i tvätthögen...

Kommentarer
Postat av: Mill

Känns skönt att veta att jag inte är ensam om att ligga efter med julplaneringen...... Jag fick också frågan om var mossljusstaken är, fast av den 20-åriga dottern. Vem ska förresten baka lussekatterna nu när hon flyttat hemifrån:)?? Hur många dagar behöver ett "Sverigepaket" på sig att komma fram? Släkten kanske får se fram mot nyårspresenter istället eftersom jag befinner mig utomlands resten av veckan på jobb.

2009-12-15 @ 23:37:18
Postat av: Lillan

Jamen då är vi i alla fall två!!! Om det är någon tröst... :)

2009-12-16 @ 00:39:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback