I vått och torrt

Från ett monotont trummande ljud till hjärtskärande dödsångest-skrikande. Fattar inte att det kan gå så fort för en torktumlare att dö. Bara pang bom sådär. Och här sitter jag nu i min ensamhet utan min tork-kompanjon som jag hade räknat med skulle ställa upp i vått och torrt. Eller i alla fall i vått.

Självklart har jag osedvanligt mycket smutstvätt att hugga tag i. Framförallt sånt som jag med fördel tumlar torrt. Men inte nu längre... Vet bara inte var jag ska HÄNGA alla blöta handdukar och badlakan. Och hur gör man med de hundratals småstrumporna??? Ska man stå o hänga dom en och en??? Kommer ju inte göra något annat i dag än hänga strumpor.

Snälla Tomten! Kom med en ny torktumlare till mig! Jag lovar att vara snäll och aldrig mer stoppa in en bygel-bh i maskinen om jag får en ny. Men jag vill ha den i dag, inte om en månad. Och så får den inte räknas in i värdet av resten av julklapparna (för det finns så mycket annat mycket finare som jag egentligen önskar mig). Skynda dig på bara, för den första omgången med strumpor är snart färdigtvättad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback