Galet roligt firande




Helt ärligt. Vi är fortfarande lite tagna av den hejdlöst roliga festen när maken skulle firas med våra vänner i lördags. Varken jag eller maken kan komma på när vi senast skrattade så mycket och så gott som vi gjorde den här kvällen. Och natten också för all del.

Faktum är att vi skrattade varmt i söndags också. Ja, mellan tupplurarna på soffan som vi unnade oss i omgångar. Vilka vänner vi har. Fantastiska. Underbara. Sådana glädjespridare. Alla som var med förgyllde verkligen den här kvällen. It was magic!

Och nä ni. Någon bildkavalkad från kvällen får ni INTE se.
Den som var bjuden och kom fick uppleva det live. Och det är så en sådan här kväll lämpar sig bäst, som en ren och skär ögonblickshändelse. Ja, fast ett väldans långt ögonblick då... Tror inte vi landade hemma förrän närmare halv fyra på söndagsmorgonen!

Men jag måste ju också prisa våra två underbara tjejer som skötte allt praktiskt med festen under hela kvällen och som sedan agerade privatchaufförer åt våra gäster under natten för att till sist pedantiskt städa hela festlokalen morgonen efter. Vilka guldtjejer! Utan dem hade vi aldrig klarat oss!!!

              

Finaste underbara tjejerna som höll ordning på festen!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback