Grattis mormor!!!



I dag fyller min underbara mormor 88 år och vi ska hem till henne på kalas.

Hon är en riktig stålmormor som bor kvar i sitt hus och sköter den stora trädgården och alla blommor så noga att förbipasserande stannar och beundrar hennes arbete.
Självklart har hon bakat allt själv som hon dukar fram åt oss till kaffet ikväll.
Tror inte heller det är någon vild gissning att hon bidragit med en hel del till fikabordet imorgon då syrrans son fyller 8 år.

Själv har jag nyligen lagt in en beställning till det stundande studentfirandet för sonen. Kuvertbröd och tårtor har mormor lovat att fixa.

Hon är så helt fantastisk - vår mormor.
Eller allas vår mormor kanske jag ska säga. För hon är inte bara mormor åt oss fyra kusiner. När vi växte upp var hon "mormor" åt flera av våra kompisar också. Grannbarn också för den delen. Sedan har ju vi barnbarn fått barn och för dem är hon också mormor. Och nu är det dessutom så att mormor har fått två barnbarns barnbarn. För första gången har därför begreppet "gammelmormor" dykt upp. Blir ju lite krångligt för de minsta när de har tre mormödrar från lika många generationer...

Hipp hipp HURRA för mormor i dag!



Mormor och en alldeles "nybakad" tågklarerare.

Kommentarer
Postat av: Bettina

Grattis mormor Elin!:)

2011-05-23 @ 19:03:22
URL: http://bettinaannerstedt.wordpress.com
Postat av: Sofia

Åh gratta fina mormor, visst minns jag henne fick vi inte saft och kardemumma bullar efter skolan när vi gick å hälsa på henne?



Kram Sofia "Fia""

2011-05-26 @ 17:40:08
Postat av: Lillan

Jajamensan! Saft och gotlandsbullar bakade med kardemumma, och det är samma på menyn fortfarande :) Ja, om det inte är kalas förstås, för då blir det mer wienervariant.

Lovar att hälsa och gratta!

2011-05-26 @ 23:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback