Hej trädgård!

Pust.
Godmiddag bloggen!

Vi är lite slutkörda i det Hedlundska hemmet just nu. I dag har vi nämligen ägnat ett par timmar åt det vi vanligtvis ALDRIG lägger tid på.
Trädgården.

Men vi har hunnit med en hel del och är mäkta stolta över vår insats. Dessvärre är vår trädgård fortfarande kvarterets skam. Men den var ju onekligen värre innan vi gick ut i morse. Så vi är stolta.

Plommonträdet som hotat att rasa de senaste åren (och bara hållt sig kvar tack vare att vi spänt upp det med spännband) har nu gått till plommon-himlen. P har helt sonika sågat ner det.

Vi har vårstädat på altan och ställt upp utemöbler och grill.

De igenvuxna trädgårdsplattorna har fått sig en rejäl omgång och gräsmattekanterna (nåja, mossan om man ska va petig) har skurits raka. Ja, jag har blåsor på händerna nu.

P har dessutom sorterat upp all pant. Man skulle kunna tro att vi är läskoliserade i det här hushållet... Och så har han kört flera turer till återvinningen med kartonger och tidningar.

Vårkrattandet är också färdigt och som pricken över allt har vi fått ner ett gäng penseer i krukorna.

Ja du bloggen. Nu är vi slut. Men dagens uppdrag är långt ifrån klart. Vi har liksom utlovat premiärgrillning med barnen. Men allra först: Till mormor och checka så hennes elstängsel funkar.

Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback