Värmande soppa

Värme!
Ja, det är faktiskt preciiiis det som saknas för att det här ska kunna kallas semester...

För första gången på typ hundra år har vi inte bokat någon solsemester den här sommaren, så... Ja, här sitter vi i kylan och fryser. *surar lite*

I förra veckan surfade jag lite desperat runt efter någonstans att fly för ett par dagars shortsväder. Men P tyckte det var onödigt. I lördags gav han också upp och föreslog att vi ska dra till New York - eller Peru!!! Bara vi kommer härifrån.
Och sen tycker han att JAG är en drama queen...

Nåja. Vi blir nog kvar på hemmaplan ändå. De har börjat med ett vägarbete utanför vår husknut, imorse började bulldozern jobba 06.30... Så ingen kan ju säga att vi slösar bort våra semesterdagar med att sova iallafall.

Så vår semester ser alltså ut som så att vi tillbringar den i samma temperatur som det var på julafton till ett ljud som skär genom ben och märg. Vi kan faktiskt inte annat än skratta åt det.

Igår bakade vi scones, gjorde varm kräftsoppa och låtsades att det var november. Och så prisar vi netflix. Just nu tar vi igen alla serier vi missat under vårt hektiska jobbår. Bron är ju helt fantastiskt spännande!!!!

Och så funderar vi på att göra en biltripp till det småländska glasriket. Som barn var jag ju där varje sommar och det lockar onekligen att besöka det igen och kanske, kanske kan vi hitta de där "franska" champagneglasen som jag vill ha. Ska man döva semesterångest ska man göra det med bubblor i glaset. Och nybakade scones...


Varm soppa och nybakade scones, en middag som värmer en svensk sommardag...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback